Home » Payrolling

Payrolling is geen luxe, maar een verstandig besluit. Payrolling betekent minder gedoe en meer tijd. Voor je zaak, voor jezelf.

Laat David.
je helpen.

Payrolling.

Payrolling is in de kern niets anders het overdragen van het juridisch werkgeverschap aan een payrollorganisatie. Doe dat gerust aan David.

Met payrolling via David beperk je je werkgeversrisico’s. Omdat er diverse contractvormen mogelijk zijn, kun je je personeelsbestand laten meebewegen op de vraag van de markt. Je kunt dus superflexibel reageren op wat nodig is om je bedrijf op koers te houden.

Als ondernemer houd je bij payrolling altijd de zeggenschap over jouw personeel. Niemand anders dan jij blijft verantwoordelijk voor het selecteren en aannemen van nieuwe medewerkers. Maar de administratieve kant van het in dienst hebben van personeel neemt David graag van je over. En dat levert voor jou een enorme tijdswinst op.

David regelt alle administratieve werkzaamheden met betrekking tot jouw personeel. Payrolling door David: minder zorgen, meer ondernemen.

Wat levert het je op?

  1. Meer flexibiliteit.
  2. Meer tevreden medewerkers.
  3. Meer overzicht.
  4. Meer focus op kern van uw bedrijf.
  5. Minder risico’s.
  6. Minder zorgen.

Waarom via David?

Echt.

Oprechte interesse, verrassende inzichten en degelijke ondersteuning.
Het gaat bij David om jouw vraag, niet om zijn aanbod.

Gedreven.

Dienstverlening is David’s tweede natuur. Aan luie dienstverleners heeft hij een hekel. Het leveren van ouderwetse service is zijn bron van energie.

Zorgzaam.

David weet dat een goede medewerker verschil maakt. Daarom koestert hij jouw mensen. Zodat jij maximaal profiteert van de samenwerking met David.

Bewust.

David let op de kleintjes. Hij draait ieder dubbeltje om en levert zijn diensten voor
een voordelig tarief.

Nog niet
overtuigd?

“Mijn keuze voor David is een bewuste keuze. Ouderwetse service, betrouwbare dienstverlening en gunstige voorwaarden.”

– Jordy Baumann, eigenaar Fort Lent & Belvedere Nijmegen. “

Neem contact op met David.