[breadcrumbs]

David weet hoe het óók kan. Hij combineert 15 jaar ervaring in payrolling met een frisse benadering. Professioneel en plezierig. Dat is David.

Over David.

David is een nieuw bedrijf met toch heel wat jaren ervaring in payrolling. Oprichters Tom en Frank kennen de payrollmarkt als geen ander. Met David kiezen ze voor een andere benadering.

Tom Lenting en Frank Wagenmaker hadden sinds 2003 hun eigen payrollbedrijf. Na het bijna twaalf jaar gerund te hebben, besloten ze het te verkopen. Maar de branche geheel loslaten zat er niet in. Het bleef kriebelen. ‘Oké,’ spraken ze met elkaar af: ‘Als we weer ervoor gaan, dan doen we het helemaal anders.’

Anders wordt het, met David.

Oprechte interesse, ouderwets goede dienstverlening, hart voor de medewerkers, een schappelijk tarief: David is de optelsom van de beste payroll-ervaringen van Frank en Tom. Als payrolling experts weten zij precies waar ondernemers tegenaan lopen op administratief gebied. Maar ze weten ook hoe belangrijk de match is tussen payrollbedrijf en ondernemer.

Jong bedrijf,
oude stad.

Voordat Tom en Frank beginnen over payrolling hebben ze eerst een goed gesprek met je gehad. Of meerdere. Om erachter te komen wie je bent, waar jij energie van krijgt, waarvan jij droomt als ondernemer. Voor dat gesprek nemen ze de tijd.

Kennis en ervaring plus een zeer ontspannen benadering: dat is payrolling volgens David.

Waarom David?

Wij zijn David.

Aangenaam. Wij zijn David. En wij willen jouw leven makkelijker maken. Door jou veel gedoe uit handen te nemen. Wil je weten hoe we dat doen? Bel ons, kom bij ons langs of nodig ons uit. We kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan.