Home » Medewerkers

Medewerkers.

Je bent van een contract bij je werkgever naar een contract bij David overgegaan. Niet omdat het je eigen keuze was, maar die van je werkgever. En nu?

David weet dat jij tot het belangrijkste bedrijfskapitaal van de klant behoort. Dat een bedrijf niet sterk staat zonder goed personeel. Daarom doet David er alles voor om zijn klanten tevreden te houden. Te verrassen zelfs. Niet alleen in zijn omgang met hen, maar ook – en vooral – met hun medewerkers.

Bij David.
ben je welkom.

Op de payroll staan is voor medewerkers vaak nog gunstiger dan op de loonlijst staan. Jij gaat er bij David niet op achteruit. Beloofd.

Je zult amper wat merken van de verandering. Wel staat voortaan David’s naam boven je loonstrook. Maar je brutoloon blijft ongewijzigd, net als de opgebouwde rechten van je arbeidsverleden. Behalve je salaris betaalt David je vakantiegeld, loonbelasting en premies. De dagelijkse gang van zaken blijft hetzelfde en jouw verantwoordelijkheden ook.

Heb je nog vragen of wil je even kennismaken met David? Bel gerust of kom gewoon langs. Je bent welkom.

Wat levert het je op?

  1. Salaris correct en op tijd.
  2. Vakantiedagen en vakantiegeld.
  3. Loondoorbetaling bij ziekte.
  4. Collectieve verzekeringen.
  5. Goed pensioen.

Bij David. op de payroll.

Echt.

Oprechte interesse, verrassende inzichten en degelijke ondersteuning.
Het gaat bij David om jouw vraag, niet om zijn aanbod.

Gedreven.

Dienstverlening is David’s tweede natuur. Aan luie dienstverleners heeft hij een hekel. Het leveren van ouderwetse service is zijn bron van energie.

Zorgzaam.

David weet dat een goede medewerker verschil maakt. Daarom koestert hij jouw mensen. Zodat jij maximaal profiteert van de samenwerking met David.

Bewust.

David let op de kleintjes. Hij draait ieder dubbeltje om en levert zijn
diensten voor een voordelig tarief.

Jij en David. Gewoon een goede match.